Just the 2 of us 

[:nl]So we are in Lisbon now.

The first day was a little weird because we took a bus in the wrong direction and then got a bit lost, so we ended up just having lunch and driving back with Uber (thank god for Uber!).

Yesterday started sunny, so the pool got tested thoroughly and I just keep laughing with this picture 😂


Michael left for Belgium yesterday afternoon so now it’s just us girls here. Unfortunately it also started to rain (which is a good thing considering the fires, but not so much fun in a camper). We hardly slept but that didn’t keep us from visiting Belém today. 

[:en]So we are in Lisbon now.

The first day was a little weird because we took a bus in the wrong direction and then got a bit lost, so we ended up just having lunch and driving back with Uber (thank god for Uber!).

Yesterday started sunny, so the pool got tested thoroughly and I just keep laughing with this picture 😂


Michael left for Belgium yesterday afternoon so now it’s just us girls here. Unfortunately it also started to rain (which is a good thing considering the fires, but not so much fun in a camper). We hardly slept but that didn’t keep us from visiting Belém today.

[:]

6 gedachten over “Just the 2 of us 

 1. Wat is het plan verder? Want omdat jullie ineens van Porto naar Lissabon zijn gereden, hebben jullie waanzinnig mooie plekjes gemist! Als je toch van plan bent om een stukje terug te rijden, laat het dan weten! Dan maak ik wel een lijstje van ‘places to visit’ tussen Peniche en Lissabon.
  Xxx

  Geliked door 1 persoon

  1. Nog geen plan, dat laten we van het weer afhangen. Maandag vertrekken we uit Lissabon en dan zien we, maar die tips zijn zeer welkom hoor! Peniche is niet zo heel ver terug uiteindelijk… merci voor de Belém tip trouwens! X

   Like

 2. Ok…de bangelijkste plek waar we gekampeerd hebben(wild) was in Sao Pedro de Cadeira aan de vuurtoren. Heel speciaal want ‘s morgens komen er mannen naar de oceaan kijken. Achteraf bleek dat ze kwamen zien hoe het water was en waar ze best konden vissen.
  Eenzame plek maar met een prachtig uitzicht. Ik stuur een foto (of meer) naar je messengeraccount.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s