new year – new blog

Yep, het is zover: de Lazy Bird blog is vandaag 1 januari 2018 gelanceerd!
Dit is niet mijn eerste blog, maar wel de eerste ‘anonieme’. Ik zet dat tussen aanhalingstekens want de bedoeling is net dat dit mijn meest persoonlijke blog tot hiertoe wordt, juist OMDAT ik me niet hoef af te vragen wie er allemaal meeleest 🙂 
Bij wijze van introductie wil ik je even uitleggen wat precies de bedoeling is, en dat is vooral: FUN.
Ik hou ervan om met mezelf te lachen, een beetje zelfrelativering is wel gezond denk ik, en ik hoop dat je met me mee wil lachen! In de sectie Lazy Vegan ga je super makkelijke plantAARDIGE recepten terugvinden die zelfs IK kan klaarmaken en dat wil wat zeggen 😉 Je vindt er ook Accidentally Vegan producten in terug, dat zijn lekkere dingen die ik in de winkel vind die niet het Vegan label hebben maar het wel zijn, zoals het bladerdeeg bvb uit Appelbakjes Flappen.
In Lazy Thinking verzamel ik alle ideetjes, schrijfsels, persoonlijke fragmenten etc. 
Wil je weten waarmee je je leven makkelijker kan maken? Dan moet je zeker eens doorklikken naar Lazy Living, waar je de Apps vindt die ik gebruik, maar ook kledingtips voor lazy fashionistas of gadgets die je niet meer gaat kunnen missen! Een van de dingen die Lazy Bird het liefst doet is lezen, verwacht je dus aan een flinke dosis recensies in Lazy Reading en in dezelfde lijn kom je in Lazy TV mijn Netflix toppers tegen.
Ik reis heel veel en neem je graag met me mee in Lazy Travelling, hopelijk kan je wat met de tips die ik hier voor je neerpen.
Tenslotte stel ik je nog graag voor aan Lazy Cat, de liefste Britse Korthaar ter wereld van wie je wekelijks een foto-update mag verwachten, en doe ik mijn geldgeheimen uit de doeken in Lazy Money.

Ik hoop dat we er een super mooi 2018 van gaan maken samen en ik kijk er naar uit je te leren kennen, 
HAPPY NEWYEAR!!!!!

​X Lazy Bird

2 gedachten over “new year – new blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s