waarom lazy money

Ik heb in mijn leven al vanalles gedaan om geld te verdienen, ik heb periodes gehad waarin ik diep in de financiële prut zat (lees: naar de Aldi gaan en aan de kassa wordt je bankkaart boos op je en roept ‘SALDO ONTOEREIKEND’) en periodes met grote overvloed.
Toen ik 25 was kwam ik voor het eerst in aanraking met Network Marketing en daar ben ik blijven hangen. In deze Lazy Money blog wil ik graag in de komende posts mijn ervaringen met jullie delen over financiële intelligentie, want ik ben ervan overtuigd dat we allemaal veel meer opportuniteiten krijgen dan we soms weten of zien. Het is soms nodig een beetje out of the box te gaan denken daarover. Meer recent is er natuurlijk ook de Bitcoin buzz, waarover ik ook graag mijn zegje doe, maar daarover binnenkort dus meer.

X Lazy Bird

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s