De Snack Tag

Ik werd door LaGreenVie getagd voor de snack tag. Aangezien ik sinds enkele maanden een Lazy Vegan ben, wilde ik wel eens kijken of ik overal op zou kunnen antwoorden en wie weet: of ik iemand van jullie zou kunnen inspireren om minder dierlijke producten te eten!

Hier zijn de vragen en mijn antwoorden:

Wat is je favoriete fastfood restaurant?
O jee, daar gaan we dus al de dieperik in… Ik ben niet zo’n fan meer van fastfood restaurants, vroeger wel. Toen kon je me altijd een plezier doen met een King Fish van Quick. Maar er is goed nieuws! McDonalds heeft in december namelijk zijn allereerste VEGAN burger gelanceerd!

Foto

Hampurilaislimuwatte??? Inderdaad, voorlopig kan je hem helaas enkel in Finland vinden, maar toch…

Zoete of zoute popcorn?
Ik vind zoute popcorn zoiets als zoute pudding: not done. Zoet dus.

Wat is je favoriete ijsje?
Momenteel eet ik vooral sorbets (mmm frambozen!) omdat daar geen dierlijke producten in zitten, maar als ik eerlijk ben mis ik mijn Ben&Jerry’s echt wel!! Gelukkig is er daar ook goed nieuws, want er bestaat Vegan Ben&Jerry’s!! Eerlijk is eerlijk: ik heb ze nog niet geproefd, maar in de loop van dit jaar zouden de smaken ook naar België komen, hier meer info.
Ik kijk vooral uit naar deze Vegan versie (kwijl…):

Foto


Beschrijf de allerlekkerste taart die je ooit gehad hebt?
De allerlekkerste appel-kaneel taart maak je gewoon zelf!!!
​Suuuuuper makkelijk en iedereen lust hem: hier vind je het recept.

Foto


Thuisbezorgd.nl of zelf iets te snacken maken?
In België bestaat Thuisbezorgd.nl niet, maar wel bijvoorbeeld Deliveroo enzo. Het gebeurt wel eens dat we iets bestellen, maar dan is dat meestal iets wat ik zelf niet maak, zoals sushi.

Ga je voor een kaasplankje of een schaaltje M&M’s?
Duhuh! M&M’s natuurlijk! 

Wat is je favoriete tussendoortje?
Oh jee, dat kan vanalles zijn… Een potje soja yoghurt, een stukje fruit, nootjes,… Maar ook Accidentally Vegan lekkers zoals de koekjes van Succes du Jour.

Warme of koude appeltaart?
Warm! Met een bolletje soja vanille ijs!

Foto

Foto

Wat bestel je het liefst op een terrasje?
Een glas koele witte wijn, een Mojito, een Gin-Tonic.

Welke snack ligt er naast je patat?
Mini-loempia’s (met groentjes uiteraard)

Wat is je favoriete chipssmaak?
Zoute chips

Nu is het mijn beurt en ik tag Writings by Amelie en ByVosje.

​Wil jij deze tag ook overnemen? Deze tag is bedacht door Merel van Lotuswritings, dus plaats dan ook even een linkje naar haar site. Een vermelding dat je de tag bij Lazy Bird tegenkwam is natuurlijk ook altijd fijn.

Wat is jouw favoriete snack?

​X Lazy Bird

33 gedachten over “De Snack Tag

  1. Wat een leuke tag! Mijn favoriete snack? Ik ben meer van zout..en ga voor zoute popcorn. (erg he haha) Ik kocht vroeger altijd van die magnetron zakjes en vrat die in een keer leeg…en daar had ik verder niemand voor nodig haha

    Like

  2. Ik moest wel hard lachen. De meeste dingen die jij niet lekker vindt, vind ik heerlijk en andersom. Zo ben ik dol op zoute popcorn en moet ik niets van de zoete variant.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s