Veganuary: Vegan broodsmeersel van Lidl

lidl vegan broodbeleg

Hallo! Even een kleine post tussendoor over mijn laatste nieuwe ontdekking 🙂

Zoals je weet ben ik een Lazy Vegan (vind alle posts hierover door hier te klikken)

Ik was al jaren vegetariër en nu dus sinds enkele maanden vegan, en het is eerlijk gezegd lang geleden dat ik (behalve hummus) nog iets super lekkers op mijn boterham kreeg. Mijn lijdensweg is nu voorbij dankzij… Lidl!!

Vegan spread

De spread bestaat in de smaken Mexican Style (tikje spicy, zeer lekker), Smoked Tofu (de max!), Tartare (OMG!) en Onion (ca va). Tenminste, die heb ik gevonden, er zijn er misschien meer. Je kan hem gewoon op je brood smeren, maar be creative en maak er lekkere wraps mee of toastjes voor een apéro, mmmmm….

Daarvoor hoef je trouwens niet vegan te zijn he 😉

Pizza

Blijkbaar is Lidl een charme-offensief gestart bij veganisten, want afgelopen week lanceerden ze ook hun vegan pizza’s à la Dr. Oetker. As we speak staat er zo eentje in de oven hier, eindelijk!!! Voor vegans is dat een ongelofelijk cadeau.

129140_1

Ik moet wel toegeven dat ik vorige week 3 keer naar de Lidl in onze buurt ben gegaan voor ik ze te pakken kreeg, ze zijn namelijk heel populair…

En ik loop nu het gevaar om elke dag pizza te eten, Lazy als ik ben 😉

Oh, waarom ik vegan eet?

Dat leg ik binnenkort nog wel eens uit.

Fijn dat je even langs kwam, tot gauw!

 

X Lazy Bird

BewarenBewaren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s