Happy endings

[:nl]Ik had zonet een zotte ervaring. Ik schrijf samen met mijn beste vriendin een roman en een paar minuten geleden schreef ik de laatste zin van het laatste hoofdstuk en het was zo’n mooi einde dat ik huilde toen ik het schreef … Hoe zot is dat?!

Echt, je zou het moeten lezen als het klaar is;) Haha!

X Lazy Bird[:en]I had the weirdest experience just now. I’m writing a novel together with my best friend and just now, a few minutes ago, I wrote the last sentence of the last chapter and it was such a beautiful ending that I cried while writing it…Β How weird is that?!

Really, you should read it when it’s finished πŸ˜‰ LOL

X Lazy Bird[:]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s