Over boeken en paaseieren

[:nl]Ik zet me samen met jullie schrap voor het komende koude weekend. Mijn boodschappen zijn gedaan en ik heb ook genoeg leesvoer in huis, dus verhongeren zullen we zeker niet.

Boek

En ik kijk ernaar uit! Want daarnet legde ik de laatste hand aan een extra hoofdstuk van de roman die ik samen met mijn partner in crime schrijf. Morgen gaan we alles nog eens doornemen en kijken waar er nog wat ontbreekt en stilaan, stilaan komt de fase waarin we gaan laten proeflezen in zicht, spannend!!

Ondertussen zijn we bijna klaar met ‘Blauw’, hier lees je er meer over.

boek schrijven

Steemit

Nog een hoogtepunt was dat ik maar liefst 80 dollar verdiende met één enkel artikel dat ik op Steemit postte, yihaa! Het was deze blog, die ik vorige week ook hier plaatste. En dat na pas twee weken op dit kanaal actief te zijn, binnenkort meer daarover dus, maar hier schreef ik er al over.

Laagtepunt van de week is anderzijds het crashen (alweer) van de cryptocurrency markt, wat jammer is want anders had ik nog véél meer verdiend met mijn Steemit artikel, maar we klagen niet.

bitcoin-3220920_1920

Pasen

Verder heb ik gisteren iets gedaan wat completely out of character is, namelijk: de paaseieren voor mij de kinderen OP TIJD in huis halen. Jawel, ik heb ze al!! De grootste uitdaging zal nu zijn om binnen twee weken nog te weten waar ik ze verstopt heb, anders wordt het maar een kale Pasen. Trouwens: hier vind je een leuke pdf van Libelle om de Kleurencode van Paaseitjes te breken, nu hoef je nooit meer 5 eitjes te openen om eindelijk dat ene pure chocolade ei te vinden 😉

egg-3229063_1920

Studeren

Iets té snel was ik dan weer met het bestellen van een nieuwe cursus voor mijn studie Psychologie (Open Universiteit). Ik had namelijk vorige week -eindelijk- mijn tentamen behaald voor het vak Cognitie nadat ik ontdekte dat de termijn om het af te leggen bijna verlopen was. Dat wil zeggen dat ik op twee weken tijd dat vak erin heb moeten stampen, wat gelukt is (applaus!).

In plaats van te leren van mijn fout en deze keer te wachten tot ik zeker weet dat ik tijd ga hebben om te studeren, kon ik me echt niet inhouden en ligt het volgende boek hier nu ook al naar me te lonken, tsss…

Klinische neuropsychologie

Lezen

Maar hij zal toch even in de rij moeten aanschuiven, want ik ben wegens te veel andere bezigheden nog steeds bezig in het allerlaatste deel en de allerlaatste bladzijden van Ken Follet’s Century Trilogie, Edge of Eternity (1100 bladzijden, jawel). Het is een worsteling! Maar geef toe, als je al zover geraakt bent kan je toch niet opgeven?

Bijna klaar. Bijna.

Wie weet komt het er zondag wel van, terwijl de sneeuwvlokjes naar beneden dwarrelen…

Fijn weekend!

X Lazy Bird

BewarenBewaren[:en]

Ik zet me samen met jullie schrap voor het komende koude weekend. Mijn boodschappen zijn gedaan en ik heb ook genoeg leesvoer in huis, dus verhongeren zullen we zeker niet.

Boek

En ik kijk ernaar uit! Want daarnet legde ik de laatste hand aan een extra hoofdstuk van de roman die ik samen met mijn partner in crime schrijf. Morgen gaan we alles nog eens doornemen en kijken waar er nog wat ontbreekt en stilaan, stilaan komt de fase waarin we gaan laten proeflezen in zicht, spannend!!

boek schrijven

Steemit

Nog een hoogtepunt was dat ik maar liefst 80 dollar verdiende met één enkel artikel dat ik op Steemit postte, yihaa! Het was deze blog, die ik vorige week ook hier plaatste. En dat na pas twee weken op dit kanaal actief te zijn, binnenkort meer daarover dus, maar hier schreef ik er al over.

Laagtepunt van de week is anderzijds het crashen (alweer) van de cryptocurrency markt, wat jammer is want anders had ik nog véél meer verdiend met mijn Steemit artikel, maar we klagen niet.

bitcoin-3220920_1920

Pasen

Verder heb ik gisteren iets gedaan wat completely out of character is, namelijk: de paaseieren voor mij de kinderen OP TIJD in huis halen. Jawel, ik heb ze al!! De grootste uitdaging zal nu zijn om binnen twee weken nog te weten waar ik ze verstopt heb, anders wordt het maar een kale Pasen.

egg-3229063_1920

Studeren

Iets té snel was ik dan weer met het bestellen van een nieuwe cursus voor mijn studie Psychologie (Open Universiteit). Ik had namelijk vorige week -eindelijk- mijn tentamen behaald voor het vak Cognitie nadat ik ontdekte dat de termijn om het af te leggen bijna verlopen was. Dat wil zeggen dat ik op twee weken tijd dat vak erin heb moeten stampen, wat gelukt is (applaus!).

In plaats van te leren van mijn fout en deze keer te wachten tot ik zeker weet dat ik tijd ga hebben om te studeren, kon ik me echt niet inhouden en ligt het volgende boek hier nu ook al naar me te lonken, tsss…

Klinische neuropsychologie

Lezen

Maar hij zal toch even in de rij moeten aanschuiven, want ik ben wegens te veel andere bezigheden nog steeds bezig in het allerlaatste deel en de allerlaatste bladzijden van Ken Follet’s Century Trilogie, Edge of Eternity (1100 bladzijden, jawel). Het is een worsteling! Maar geef toe, als je al zover geraakt bent kan je toch niet opgeven?

Bijna klaar. Bijna.

Wie weet komt het er zondag wel van, terwijl de sneeuwvlokjes naar beneden dwarrelen…

Fijn weekend!

X Lazy Bird

BewarenBewaren

BewarenBewaren[:]

Een gedachte over “Over boeken en paaseieren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s