Een prinses in Los Angeles

[:nl]Groeten vanuit Los Angeles! Sinds donderdag ben ik in the City of Angels, the City of Stars, Hollywood etc en ik moet af en toe in mijn eigen arm knijpen om te geloven dat ik dit écht allemaal verdien. 

Wat een droom, dat je voor je bedrijf de wereld rond mag reizen. Iedere keer weer word ik als een prinses behandeld met de mooiste feesten, het lekkerste eten in de meest iconische hotels op de prachtigste plekken op aarde. Je zou er bijna van naast je schoenen beginnen lopen!

Sunset Boulevard
Sunset Boulevard

De afgelopen dagen heb ik geen seconde tijd gehad om te schrijven, want behalve al dat leuks moest er natuurlijk ook gewerkt worden. Tenminste, deze keer mochten anderen het werk doen en liet ik me vanuit mijn comfortabele stoel inspireren tijdens de vele voordrachten van sprekers afkomstig van over de héle wereld.

Vrijheid Blijheid?

En inspirerend is het écht, want hoewel ik het voor geld niet meer hoef te doen, doe ik het toch nog altijd. Gewoon, omdat het leuk is. Klinkt dat gek? Toen ik mijn business startte was het mijn droom om vrij te zijn, om de dingen te doen die ik wil, waar ik wil en wanneer ik wil. En dat doe ik ook. Maar mensen hebben doelen nodig, dat zit in ons. Niks doen is geen optie. Dat is de reden dat ik aan mijn studie Psychologie ben begonnen. Het is de reden dat ik een boek ben beginnen schrijven samen met mijn beste vriendin. En het is de reden dat ik nu weer volop in actie ben geschoten en toch weer nieuwe klanten heb opgestart, nieuwe ideeën aan het uitwerken ben en twee nieuwe team leden opstart volgende week.

Ik kan het gewoon niet laten.

Rodeo Drive
Rodeo Drive

Zijn er ook nadelen? Ach ja, ik ben niet zo goed in Jetlaggen, dus dat valt soms tegen. En je bent een paar dagen weg van je gezin. Dat laatste valt in mijn geval reuze mee aangezien we 24/24 samen zijn is het wel eens leuk om mekaar een paar dagen te missen.

En dat vliegen he, ook niet alles. Ik schreef al over mijn 22 Maart ervaring 2 jaar geleden, da’s niet zo leuk natuurlijk. Daarbovenop word ik altijd extra gegrild door Border control wanneer ik naar de VS vlieg, zoals ik hier al eens bekende. Dat verhaal ging ik nog eens doen he 😉

Maar al bij al: Ik zou dit voor geen goud meer willen missen.

En jij? Zou je de loterij winnen, bleef je dan nog doen wat je vandaag doet? Wat is jouw passie?

X Lazy Bird[:en]English version coming up soon!

Groeten vanuit Los Angeles! Sinds donderdag ben ik in the City of Angels, the City of Stars, Hollywood etc en ik moet af en toe in mijn eigen arm knijpen om te geloven dat ik dit écht allemaal verdien. 

Wat een droom, dat je voor je bedrijf de wereld rond mag reizen. Iedere keer weer word ik als een prinses behandeld met de mooiste feesten, het lekkerste eten in de meest iconische hotels op de prachtigste plekken op aarde. Je zou er bijna van naast je schoenen beginnen lopen!

Sunset Boulevard
Sunset Boulevard

De afgelopen dagen heb ik geen seconde tijd gehad om te schrijven, want behalve al dat leuks moest er natuurlijk ook gewerkt worden. Tenminste, deze keer mochten anderen het werk doen en liet ik me vanuit mijn comfortabele stoel inspireren tijdens de vele voordrachten van sprekers afkomstig van over de héle wereld.

En inspirerend is het écht, want hoewel ik het voor geld niet meer hoef te doen, doe ik het toch nog altijd. Gewoon, omdat het leuk is. Klinkt dat gek? Toen ik mijn business startte was het mijn droom om vrij te zijn, om de dingen te doen die ik wil, waar ik wil en wanneer ik wil. En dat doe ik ook. Maar mensen hebben doelen nodig, dat zit in ons. Niks doen is geen optie. Dat is de reden dat ik aan mijn studie Psychologie ben begonnen. Het is de reden dat ik een boek ben beginnen schrijven samen met mijn beste vriendin. En het is de reden dat ik nu weer volop in actie ben geschoten en toch weer nieuwe klanten heb opgestart, nieuwe ideeën aan het uitwerken ben en twee nieuwe team leden opstart volgende week.

Ik kan het gewoon niet laten.

Rodeo Drive
Rodeo Drive

Zijn er ook nadelen? Ach ja, ik ben niet zo goed in Jetlaggen, dus dat valt soms tegen. En je bent een paar dagen weg van je gezin. Dat laatste valt in mijn geval reuze mee aangezien we 24/24 samen zijn is het wel eens leuk om mekaar een paar dagen te missen.

En dat vliegen he, ook niet alles. Ik schreef al over mijn 22 Maart ervaring 2 jaar geleden, da’s niet zo leuk natuurlijk. Daarbovenop word ik altijd extra gegrild door Border control wanneer ik naar de VS vlieg, zoals ik hier al eens bekende. Dat verhaal ging ik nog eens doen he 😉

Maar al bij al: Ik zou dit voor geen goud meer willen missen.

En jij? Zou je de loterij winnen, bleef je dan nog doen wat je vandaag doet? Wat is jouw passie?

X Lazy Bird[:]

2 gedachten over “Een prinses in Los Angeles

  1. Mocht ik de lotto winnen zou ik niet meer doen wat ik nu doe, hoewel ik het nu graag doe. Maar ik zou zeker een doel nodig hebben en ik zou sowieso een ‘goei’ doel willen doen. Want geluk, da’s het enige dat toeneemt als je het deelt. 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s