WORD Week 3: Spurter

[:nl]Elke week pikt een computerprogramma een ‘random’ woord uit waarover ik samen met een aantal bloggers een stukje schrijf. Dat stukje kan een rijm, proza, fictie, non-fictie of gewoon geneuzel en gewauwel zijn. Deze week is het woord: Spurter

Hoewel ik mezelf in het leven eerder als een Marathonloper (lees: volhouder) beschouw dan een Spurter, zit ik deze week toch wel in de 100m (spurt dus) van mijn leven.

achieve-1822503_1920

Zo is het eerst en vooral een spurt om de blog op tijd omgezet te krijgen. Zoals je misschien al had gelezen op Instagram, heb ik besloten om de blog over een andere boeg te gooien. Gedaan met het anoniem schrijven dus, hip hoi!! Lazy Bird wordt Flip Flop Your Life, kijk maar al eens rond…

Maar waarom de tijdsdruk?

Wel, binnen 9 dagen vertrekken we weer op Roadtrip met onze camper, je kan over onze vorige trip hier lezen of in het menu onder Lazy Traveling. Voor die tijd wil ik de blog helemaal omgezet hebben en in principe heb ik daar veel tijd voor, ware het niet dat ik nog met een ander ‘projectje’ bezig ben, dat ook aan de eindspurt zit…

img-7378_orig.jpg

Boek

Jawel, hier ben ik ZO trots op. Samen met vriendin J. begon ik half januari zonder enige voorkennis of plan of wat dan ook aan een boek. Een roman. Wat we nooit hadden durven dromen, is dat we al na twee maanden voldoende materiaal bijeen geschreven hadden. Ongelofelijk.

Momenteel zitten we dus in de nalees/bijwerk/verbeter fase en ook die moet afgerond geraken vooraleer ik vertrek, zodat onze proeflezers aan hun zware taak kunnen beginnen. Zo spannend!! Maar dus weeral stress ook, haha.

Huisonderwijs

En dan de laatste spurt is die van Wiskunde. Om dit schooljaar onze Roadtrip te kunnen doen, volgt onze dochter van 10 Huisonderwijs en dat gaat heel goed. Alleen hebben we net ontdekt dat we voor Wiskunde vanaf nu echt elke dag een bepaald aantal pagina’s moeten maken, anders moeten we in de zomervakantie nog verder werken en dat willen we niet. Zij niet, ik ook niet.

Dus ja, ook nu in de Paasvakantie werken we elke ochtend. Gelukkig is het een TOP leerling, die dochter van me 😉

Zit jij ook in zo’n fase waarin de boel vooruit moet gaan? Hoe bewaar jij je kalmte? Ik met een grote pot Kamillethee 😉

X Lazy Bird (Barbara dus, aangenaam)[:en]No English version, sorry!

Elke week pikt een computerprogramma een ‘random’ woord uit waarover ik samen met een aantal bloggers een stukje schrijf. Dat stukje kan een rijm, proza, fictie, non-fictie of gewoon geneuzel en gewauwel zijn. Deze week is het woord: Spurter

Hoewel ik mezelf in het leven eerder als een Marathonloper (lees: volhouder) beschouw dan een Spurter, zit ik deze week toch wel in de 100m (spurt dus) van mijn leven.

achieve-1822503_1920

Zo is het eerst en vooral een spurt om de blog op tijd omgezet te krijgen. Zoals je misschien al had gelezen op Instagram, heb ik besloten om de blog over een andere boeg te gooien. Gedaan met het anoniem schrijven dus, hip hoi!! Lazy Bird wordt Flip Flop Your Life, kijk maar al eens rond…

Maar waarom de tijdsdruk?

Wel, binnen 9 dagen vertrekken we weer op Roadtrip met onze camper, je kan over onze vorige trip hier lezen of in het menu onder Lazy Traveling. Voor die tijd wil ik de blog helemaal omgezet hebben en in principe heb ik daar veel tijd voor, ware het niet dat ik nog met een ander ‘projectje’ bezig ben, dat ook aan de eindspurt zit…

img-7378_orig.jpg

Boek

Jawel, hier ben ik ZO trots op. Samen met vriendin J. begon ik half januari zonder enige voorkennis of plan of wat dan ook aan een boek. Een roman. Wat we nooit hadden durven dromen, is dat we al na twee maanden voldoende materiaal bijeen geschreven hadden. Ongelofelijk.

Momenteel zitten we dus in de nalees/bijwerk/verbeter fase en ook die moet afgerond geraken vooraleer ik vertrek, zodat onze proeflezers aan hun zware taak kunnen beginnen. Zo spannend!! Maar dus weeral stress ook, haha.

Huisonderwijs

En dan de laatste spurt is die van Wiskunde. Om dit schooljaar onze Roadtrip te kunnen doen, volgt onze dochter van 10 Huisonderwijs en dat gaat heel goed. Alleen hebben we net ontdekt dat we voor Wiskunde vanaf nu echt elke dag een bepaald aantal pagina’s moeten maken, anders moeten we in de zomervakantie nog verder werken en dat willen we niet. Zij niet, ik ook niet.

Dus ja, ook nu in de Paasvakantie werken we elke ochtend. Gelukkig is het een TOP leerling, die dochter van me 😉

Zit jij ook in zo’n fase waarin de boel vooruit moet gaan? Hoe bewaar jij je kalmte? Ik met een grote pot Kamillethee 😉

X Lazy Bird (Barbara dus, aangenaam)

Wil je zelf meedoen met de Word Challenge of de bijdragen van anderen lezen? Je vindt alle info hier[:]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s