De oceaan

[:nl]Hoe kan iets tegelijk zo mooi en zo dodelijk zijn? De oceaan laat zich van haar beste kant zien hier, met woeste golven en witte schuimkoppen die zich hoog in de lucht oprichten, waar ze even stil lijken te staan, om zich dan met een lome beweging naar beneden te storten onder luid geraas. Prachtig gewoon!

Maar ook gevaarlijk. Gisteren en vandaag waren al meteen goede surfdagen voor mijn twee waterratten, en ik kijk telkens met een klein hartje toe hoe ze moedig standhouden in die grote oceaan.

Vandaag was het weer zelfs zo goed dat ik plat op het strand ben gaan liggen in mijn bikini, heerlijk. We konden er geen genoeg van krijgen en gingen ’s avonds opnieuw naar het strand met een fris pintje erbij, gewoon om naar de golven te kijken.

Geniet je mee?

Nadien kreeg ik bezoek van een lieveheersbeestje dat niet meer weg wou.

X Barbara

[:en]How can something be so beautiful and so deadly at the same time? The ocean shows her best side here, with ferocious waves and white foamheads rising high up in the air, where they seem to stand still for a moment, then toss themselves down with a languid movement under a loud roar. Just beautiful! But also dangerous. Yesterday and today were already good surfing days for my two water rats, and I always watch with a scared heart how they courageously hold out in that big ocean.

Today the weather was so good that I lay down on the beach in my bikini, delicious. We could not get enough of it and went back to the beach in the evening with a fresh beer, just to watch the waves.

Watch this little video to enjoy the waves with us.

Afterwards I got a visit from a ladybug that did not want to leave.

X Barbara[:]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s