Mijn ‘Club Style Ontbijt’ en een kleine update

[:nl]Oh jee, wat is het lang geleden dat ik nog heb geschreven. ‘Waar heeft die gezeten?’, zul je denken. Wel, ik was gewoon hier. Ja, hier. In België. Nee, niks op reis, roadtrip of retraite. Gewoon thuis. ‘Maar waarom schreef je dan niks?’. Awel, ik had geen tijd. Of liever: Ik maakte geen tijd.

Luìs

Want dat het een kwestie van keuzes maken is, dat lijkt me duidelijk. Al had ik de eerste maand nog wel een goed excuus, want onze pup Luìs bezorgde ons de ene onderbroken nacht na de andere. We moesten ook letterlijk ogen op onze rug hebben om te voorkomen dat hij: de kat opat, de kaka van de kat opat, zijn eigen kaka opat, onze schoenen opat, en ga zo maar door.

Maar hey, de kleine stouterd is ondertussen alweer vier maanden en de scherpe kantjes zijn eraf. Het leven kan weer beginnen! Deze week gaat hij zijn laatste les puppy training in, dan is hij afgestudeerd 🙂

De duiker

In dezelfde periode vertrok de zoon voor onbepaalde tijd naar Azië, te beginnen in Thailand. Hij is nu exact een maand weg en heeft al zijn PADI brevet gehaald (om te duiken dus). Topper! Voorlopig heeft hij het nog naar zijn zin denk ik.

Mega Lazy

Verder ben ik van Lazy Vegan naar Mega Lazy Vegan geëvolueerd. Dat wil zeggen dat ik terug vooral vegetarisch eet en af en toe vegan. Mijn kookkunsten en de kritische smaakpapillen van mijn huisgenoten bleken vaak in conflict te raken, vandaar. Voorlopig is het goed zo, we zien wel.

Mijn projecten

Tenslotte vraag je je misschien af hoe het met ‘Het Boek’ zit? Wel, het project heeft even stilgelegen maar is nu weer volop in beweging. Wordt vervolgd! En ja, ik ben natuurlijk ook nog steeds krampachtig een poging aan het doen mijn BA Psychologie te behalen. Het is een werk van lange adem, maar dat geeft niet. Ik heb tijd. Er is trouwens nog een derde project bij gekomen waar ik binnenkort meer over zal vertellen. Een leuke uitbreiding in onze business. Gelukkig heeft Mr Lazy Bird beslist om daar zijn schouders onder te zetten en ga ik een ondersteunende rol spelen. Een mens kan niet alles he.

Transformatie

Over Mr Lazy Bird gesproken. Die heeft de laatste maanden een ware transformatie ondergaan, zowel fysiek als mentaal. Ik ben eigenlijk wel trots op hem 🙂 Dankzij een boel verloren kilo’s heeft hij er een pak energie bij gekregen en trekt hij mij mee in zijn kielzog, wat erg leuk is. Zo eet ik al jaren het Herbalife Nutrition ontbijt, dat weet je al waarschijnlijk. De laatste twee jaar was ik toch stilaan een beetje bijgekomen. Vooral door minder te bewegen (ik ging voordien dagelijks joggen, maar mijn lies en knie blijven daar hardnekkig tegen protesteren). Ik schommel dus al een tijdje rond een gewicht dat ik voor mezelf niet goed vind. Enter het Herbalife ontbijt ‘Club Style’ en hoppa: -1,4 kg op 4 dagen. Happy! Benieuwd wat dat inhoudt? Read on!

Het Herbalife Nutrition Ontbijt, ‘Club Style’

fullsizeoutput_a17c

Voila zo ziet het er uit! Het ‘Club Style’ Ontbijt is eigenlijk qua samenstelling hetzelfde als het gewone ‘Ideaal Ontbijt‘ van Herbalife, namelijk Aloë (zuivert je lichaam) + Thermothee (stimuleert je verbranding) + Shake (een maximum aan voedingsstoffen in een minimum aan calorieën). Het verschil zit hem in de hoeveelheden. Je drinkt namelijk van elk een halve liter. Wow! Inderdaad, dat is anderhalve liter in totaal nog voor je de deur uit bent. De eerste dag kreeg ik het ontbijt bijna niet binnen. Dag twee deed ik er nog steeds ontzettend lang over. Maar vanaf dag 3 ging het al makkelijker en nu gaat het vanzelf. Het grote voordeel is dat je vanaf ’s ochtends al je lichaam grondig hydrateert. Je metabolisme gaat sneller werken en dat merk je al na drie dagen. Je voelt het vet wegsmelten en de afvalstoffen verdwijnen. Hou er in het begin wel rekening mee dat je wat vaker naar het toilet zal moeten 🙂

Wil je het ontbijt eens proberen? Via deze site kan je me contacteren, je vindt er ook meer info.

X Barbara

 

 

 

 

 [:en]Sorry, no English version yet!

Oh jee, wat is het lang geleden dat ik nog heb geschreven. ‘Waar heeft die gezeten?’, zul je denken. Wel, ik was gewoon hier. Ja, hier. In België. Nee, niks op reis, roadtrip of retraite. Gewoon thuis. ‘Maar waarom schreef je dan niks?’. Awel, ik had geen tijd. Of liever: Ik maakte geen tijd.

Luìs

Want dat het een kwestie van keuzes maken is, dat lijkt me duidelijk. Al had ik de eerste maand nog wel een goed excuus, want onze pup Luìs bezorgde ons de ene onderbroken nacht na de andere. We moesten ook letterlijk ogen op onze rug hebben om te voorkomen dat hij: de kat opat, de kaka van de kat opat, zijn eigen kaka opat, onze schoenen opat, en ga zo maar door.

Maar hey, de kleine stouterd is ondertussen alweer vier maanden en de scherpe kantjes zijn eraf. Het leven kan weer beginnen! Deze week gaat hij zijn laatste les puppy training in, dan is hij afgestudeerd 🙂

De duiker

In dezelfde periode vertrok de zoon voor onbepaalde tijd naar Azië, te beginnen in Thailand. Hij is nu exact een maand weg en heeft al zijn PADI brevet gehaald (om te duiken dus). Topper! Voorlopig heeft hij het nog naar zijn zin denk ik.

Mega Lazy

Verder ben ik van Lazy Vegan naar Mega Lazy Vegan geëvolueerd. Dat wil zeggen dat ik terug vooral vegetarisch eet en af en toe vegan. Mijn kookkunsten en de kritische smaakpapillen van mijn huisgenoten bleken vaak in conflict te raken, vandaar. Voorlopig is het goed zo, we zien wel.

Mijn projecten

Tenslotte vraag je je misschien af hoe het met ‘Het Boek’ zit? Wel, het project heeft even stilgelegen maar is nu weer volop in beweging. Wordt vervolgd! En ja, ik ben natuurlijk ook nog steeds krampachtig een poging aan het doen mijn BA Psychologie te behalen. Het is een werk van lange adem, maar dat geeft niet. Ik heb tijd. Er is trouwens nog een derde project bij gekomen waar ik binnenkort meer over zal vertellen. Een leuke uitbreiding in onze business. Gelukkig heeft Mr Lazy Bird beslist om daar zijn schouders onder te zetten en ga ik een ondersteunende rol spelen. Een mens kan niet alles he.

Transformatie

Over Mr Lazy Bird gesproken. Die heeft de laatste maanden een ware transformatie ondergaan, zowel fysiek als mentaal. Ik ben eigenlijk wel trots op hem 🙂 Dankzij een boel verloren kilo’s heeft hij er een pak energie bij gekregen en trekt hij mij mee in zijn kielzog, wat erg leuk is. Zo eet ik al jaren het Herbalife Nutrition ontbijt, dat weet je al waarschijnlijk. De laatste twee jaar was ik toch stilaan een beetje bijgekomen. Vooral door minder te bewegen (ik ging voordien dagelijks joggen, maar mijn lies en knie blijven daar hardnekkig tegen protesteren). Ik schommel dus al een tijdje rond een gewicht dat ik voor mezelf niet goed vind. Enter het Herbalife ontbijt ‘Club Style’ en hoppa: -1,4 kg op 4 dagen. Happy! Benieuwd wat dat inhoudt? Read on!

Het Herbalife Nutrition Ontbijt, ‘Club Style’

fullsizeoutput_a17c

Voila zo ziet het er uit! Het ‘Club Style’ Ontbijt is eigenlijk qua samenstelling hetzelfde als het gewone ‘Ideaal Ontbijt‘ van Herbalife, namelijk Aloë (zuivert je lichaam) + Thermothee (stimuleert je verbranding) + Shake (een maximum aan voedingsstoffen in een minimum aan calorieën). Het verschil zit hem in de hoeveelheden. Je drinkt namelijk van elk een halve liter. Wow! Inderdaad, dat is anderhalve liter in totaal nog voor je de deur uit bent. De eerste dag kreeg ik het ontbijt bijna niet binnen. Dag twee deed ik er nog steeds ontzettend lang over. Maar vanaf dag 3 ging het al makkelijker en nu gaat het vanzelf. Het grote voordeel is dat je vanaf ’s ochtends al je lichaam grondig hydrateert. Je metabolisme gaat sneller werken en dat merk je al na drie dagen. Je voelt het vet wegsmelten en de afvalstoffen verdwijnen. Hou er in het begin wel rekening mee dat je wat vaker naar het toilet zal moeten 🙂

Wil je het ontbijt eens proberen? Via deze site kan je me contacteren, je vindt er ook meer info.

X Barbara

 

 

 

 

 [:]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s