IK GA EEN BESTSELLER SCHRIJVEN

There. I said it. 

In my opinion helpt het om je dromen concreet te maken door ze met anderen te delen. Dat zorgt voor accountability. Hoe meer mensen weten wat mijn doel is en ernaar vragen, hoe groter de kans dat ik op dat doel gefocust blijf. Op Facebook, Instagram en deze blog samen lezen zo’n 3000 mensen mee, dus dat leek me een goed begin, haha! šŸ™‚

Nu hoor ik jou denken: whuut? Een bestseller? Dat doe je toch niet zomaar even? En dat klopt. Ik ben er dan ook niet gisteren mee begonnen, maar jaren geleden al toen ik begon te bloggen. Ik wilde mezelf aanleren om met regelmaat te schrijven. Ik had toen (2013) nog totaal geen idee waarover het boek dat ik uiteindelijk uit mijn vingers zou schudden zou gaan, noch wist ik hoe eraan te beginnen. Maar wat wel zo klaar als een klontje voor me was: als je goed wil leren schrijven moet je schrijven. Veel. Dus dat deed ik.

Intussen is er heel wat gebeurd en geschreven. In 2019 schreef ik Blauw, samen met Joke. Dat deden we onder het pseudoniem JB Ocean. In 2020 verscheen Alleen, mijn eigen thrillerdebuut dat twee shortlist nominaties binnen harkte. In 2021 volgde Roadtrip naar Nergens, mijn tweede thriller (die heeft voorlopig ook al een shortlist en longlist nominatie binnen).

Gezien mijn underdog status mogen mijn thrillers vrij succesvol genoemd worden. Het is wel een schandaal dat ik er nog zo weinig over heb verteld hier op de blog, maar dat komt omdat ik mijn doel had bereikt: ik schreef elke dag.

Binnen exact 1 jaar komt thriller nummer drie uit, het vervolg op Alleen. Ik heb dus nog twaalf maanden om te knallen. Het schrijven vlot alvast goed, dat is mijn deel van de job. Het promoten, daar ga ik heel wat hulp bij nodig hebben. Ik neem je in ieder geval mee op mijn reis en beloof plechtig geregeld een update te plaatsen.

See me win or see me fail.Ā 

Let the games begin!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s