About

[:nl]

Hey Hallo!

Leuk dat je me beter wil leren kennen 🙂

Barbara is de naam, aka Lazy Bird, aangenaam!  Ik woon samen met man, kat en kinderen in België, maar ben daar meer niet dan wel. Mijn MBTI type is INFJ (zie dit artikel), wat wil zeggen dat ik een vermomde introvert ben (ik doe alsof ik een extravert ben). Ik hou van lieveheersbeestjes en kan echt wel lui zijn (vandaar mijn bijnaam), maar toch ben ik erin geslaagd is een succesvolle zaak op te bouwen. Hoera voor mezelf!

Mijn ideale dag verloopt op Flip Flops, zoveel ik kan probeer ik daar te zijn waar de zon schijnt, met de oceaan in mijn buurt. Ik neem je graag met me mee in Lazy Travelling, hopelijk kan je wat met de reistips die ik voor je neerpen.

De ‘Why’ van Design Your Life (onze zaak, samen met mijn man) is ‘Making the World Healthier and Happier’, dit doen we door jou te coachen naar een gezondere levensstijl met behulp van de juiste voeding, beweging en supplementen.

In de sectie Lazy Vegan ga je super makkelijke plantAARDIGE recepten terugvinden die zelfs IK kan klaarmaken en dat wil wat zeggen 😉 Je vindt er ook Accidentally Vegan producten in terug, dat zijn lekkere dingen die ik in de winkel vind die niet het Vegan label hebben maar het wel zijn, zoals het bladerdeeg bvb uit Appelbakjes Flappen.

Een van de dingen die de introverte Lazy Bird het liefst doet is lezen, verwacht je dus aan een flinke dosis recensies in Lazy Reading en in dezelfde lijn kom je in Lazy TV mijn Netflix toppers tegen.

Tenslotte stel ik je nog graag voor aan Lazy Cat, de liefste Britse Korthaar ter wereld.

Nice to meet you!

X Lazy Bird

ps: in 10 Nutteloze weetjes over Lazy Bird kom je wat meer persoonlijke details te weten 😉

 

[:en]

Hi!

So nice that you want to get to know me 🙂
The name is Lazy Bird, or… maybe not 🙂 What can I tell you about myself? I am a woman, I have a husband and two children and I live in Belgium. I’m a disguised introvert (I pretend to be an extravert). Nowadays that’s called an Ambivert 🙂 I have a thing with ladybirds and despite the fact that I can be pretty lazy (hence my name) I managed to become very successful.

I like to laugh with myself, a little self relativation is healthy I think, you will often find a little twist in my articles.
I have 15 years of experience in Network Marketing and I can say that I have developed a successful business. If I am a Girl Boss or a Boss Lady? I leave that up to you 😉 But I do reveal my secrets to success in Lazy Money.

In Lazy Thinking you’ll find my musings, columns and other stuff I don’t know where else to put it.

Lazy Vegan is the section where you’ll find easy recipes that even I can prepare and that really means something 😉 You’ll also find the Accidentally Vegan products there, yummy things that I find in the store and that don’t have the Vegan label but are plant-based, like the puff pastry from Appelbakjes Flappen.

Do you want to now how to make life easier or how to save some time? Please click through to Lazy Lifestyle, where you’ll find the Apps that I use, as well as some dressing tips for lazy fashionistas or gadgets you’ll never want to lose again!

One of the things Lazy Bird loves most is reading, so you can expect a good deal of book reviews in Lazy Reading and of course in Lazy TV you’ll find my Netflix tips.

I travel a lot and I really want to take you with me in Lazy Travelling, maybe you can even use some of the tips I’ll scribble down for you!

Last but not least, I would like to introduce you to Lazy Cat, the sweetest British Shorthair in the world, you can expect a weekly photo update of him.

Nice to meet you!

X Lazy Bird

ps: in 10 Nutteloze weetjes over Lazy Bird you’ll find some more personal details about me 😉

[:]