About – Lazy Bird

About

Welkom op mijn blog!
Wie ben ik? Barbara Dora, aangenaam. Ik hou van de oceaan, de zon, het strand en lieveheersbeestjes.
Vrijheid is mijn allergrootste rijkdom, humor mijn munteenheid.
Ik hou ervan om met mezelf te lachen, een beetje zelfrelativering is wel gezond denk ik. (Een goed voorbeeld is deze blog.)

Voor we met zijn allen in Coronaland terechtkwamen reisde ik veel. Ik neem je graag met me mee in Lazy Travelling, hopelijk kan je wat met de tips die ik hier voor je neerpende als we ooit weer de grens over mogen. Mijn grootste reis was onze roadtrip langs de Westkust van Europa, daarover vind je hier heel wat artikelen. Ondertussen woon ik met man, dochter, hond en kat in Portugal en kan je hier alles lezen over onze emigratie.

In 2020 schreef ik de thriller ‘Alleen’ (uitgeverij Hamley Books) en in juni 2021 verschijnt ‘Roadtrip naar Nergens’. Verkrijgbaar bij de betere boekhandel 😉

Ik probeer zo veel ik kan plantaardig te eten. In de sectie Lazy Vegan ga je super makkelijke plantAARDIGE recepten terugvinden die zelfs ik kan klaarmaken en dat wil wat zeggen 😉 Je vindt er ook Accidentally Vegan producten in terug, dat zijn lekkere dingen die ik in de winkel vind die niet het Vegan label hebben maar het wel zijn, zoals het bladerdeeg bvb uit Appelbakjes Flappen.

In Lazy Thinking verzamel ik alle ideetjes, schrijfsels, persoonlijke fragmenten etc.

En jij? Wie ben jij? Wat drijft jou?

Nice to meet you!

X