About – Lazy Bird

About

Hey hallo!

Welkom op mijn blog 🙂
Ik ben een meisje, vrouw, moeder van 2 die een passie heeft voor lezen, vegan (proberen te) koken en reizen, je vindt me dan ook soms in België maar heel vaak ook niet.  Ik hou van de oceaan, de zon, het strand en lieveheersbeestjes. 
Mijn vrijheid is mijn allergrootste rijkdom.  En als je mijn blog leest, leer je me in ieder geval heel goed kennen …
Bij wijze van introductie wil ik je even uitleggen wat precies de bedoeling is, en dat is vooral: FUN.
Ik hou ervan om met mezelf te lachen, een beetje zelfrelativering is wel gezond denk ik, en ik hoop dat je met me mee wil lachen! In de sectie Lazy Vegan ga je super makkelijke plantAARDIGE recepten terugvinden die zelfs IK kan klaarmaken en dat wil wat zeggen 😉 Je vindt er ook Accidentally Vegan producten in terug, dat zijn lekkere dingen die ik in de winkel vind die niet het Vegan label hebben maar het wel zijn, zoals het bladerdeeg bvb uit Appelbakjes Flappen.
In Lazy Thinking verzamel ik alle ideetjes, schrijfsels, persoonlijke fragmenten etc. 
Wil je weten waarmee je je leven makkelijker kan maken? Dan moet je zeker eens doorklikken naar Lazy Lifestyle, waar je de Apps vindt die ik gebruik, maar ook kledingtips voor lazy fashionistas of gadgets die je niet meer gaat kunnen missen! Een van de dingen die Lazy Bird het liefst doet is lezen, verwacht je dus aan een flinke dosis recensies in Lazy Reading en in dezelfde lijn kom je in Lazy TV mijn Netflix toppers tegen.
Ik reis heel veel en neem je graag met me mee in Lazy Travelling, hopelijk kan je wat met de tips die ik hier voor je neerpen.
Tenslotte stel ik je nog graag voor aan Lazy Cat, de liefste Britse Korthaar ter wereld van wie je wekelijks een foto-update mag verwachten, en doe ik mijn geldgeheimen uit de doeken in Lazy Money.

Nice to meet you!

X Lazy Bird