About

Hey Hallo!

Leuk dat je me beter wil leren kennen 🙂

Lazy Bird is de naam, al is dat niet echt zo natuurlijk. Wat kan ik wel over mezelf vertellen? Ik ben een vrouw, woon in België en heb een man en 2 kinderen. Ik ben een vermomde introvert (ik doe alsof ik een extravert ben). Tegenwoordig noem je dat Ambivert. Mijn MBTI type is INFJ (zie dit artikel). Ik hou van lieveheersbeestjes en ben er ondanks het feit dat ik echt wel lui kan zijn (vandaar mijn naam) in geslaagd is een succesvolle zaak op te bouwen.

Ik hou ervan om met mezelf te lachen, een beetje zelfrelativering is wel gezond denk ik, je zal in mijn artikels dan ook vaak een knipoog terugvinden.

Ik heb 15 jaar ervaring is Network Marketing en kan wel zeggen dat ik succesvol ben. Of ik een Girl Boss ben of een Boss Lady? Dat laat ik aan jou over 😉 Ik doe in ieder geval mijn succesgeheimen uit de doeken in Lazy Money.

In Lazy Thinking verzamel ik alle ideetjes, schrijfsels, persoonlijke fragmenten etc.

In de sectie Lazy Vegan ga je super makkelijke plantAARDIGE recepten terugvinden die zelfs IK kan klaarmaken en dat wil wat zeggen 😉 Je vindt er ook Accidentally Vegan producten in terug, dat zijn lekkere dingen die ik in de winkel vind die niet het Vegan label hebben maar het wel zijn, zoals het bladerdeeg bvb uit Appelbakjes Flappen.

Wil je weten waarmee je je leven makkelijker kan maken en veel tijd kan besparen? Dan moet je zeker eens doorklikken naar Lazy Lifestyle, waar je de Apps vindt die ik gebruik, maar ook kledingtips voor lazy fashionistas of gadgets die je niet meer gaat kunnen missen!

Een van de dingen die de introverte Lazy Bird het liefst doet is lezen, verwacht je dus aan een flinke dosis recensies in Lazy Reading en in dezelfde lijn kom je in Lazy TV mijn Netflix toppers tegen.

Ik reis heel veel en neem je graag met me mee in Lazy Travelling, hopelijk kan je wat met de tips die ik hier voor je neerpen.

Tenslotte stel ik je nog graag voor aan Lazy Cat, de liefste Britse Korthaar ter wereld van wie je wekelijks een foto-update mag verwachten.

Nice to meet you!

X Lazy Bird

ps: in 10 Nutteloze weetjes over Lazy Bird kom je wat meer persoonlijke details te weten 😉