About – Lazy Bird

About

Welkom op mijn blog ūüôā
Wie ben ik? Barbara Dora, aangenaam. Ik hou van de oceaan, de zon, het strand en lieveheersbeestjes.
Vrijheid is mijn allergrootste rijkdom, humor mijn munteenheid.
(Ik hou ervan om met mezelf te lachen, een beetje zelfrelativering is wel gezond denk ik. Een goed voorbeeld is deze blog.)

Ik reis(de) heel veel en neem je graag met me mee in Lazy Travelling, hopelijk kan je wat met de tips die ik hier voor je neerpen. Mijn grootste reis was onze roadtrip langs de Westkust van Europa, daarover vind je hier heel wat artikelen. Ondertussen woon ik met man, dochter, hond en kat in Portugal en kan je hier meelezen over onze emigratie.

In 2019 schreef ik samen met een vriendin een roman, Blauw, die we zelf uitgaven. In 2020 werd het boek opgepikt door een uitgeverij en ondertussen schrijf ik aan een thriller.

Ik probeer zo veel ik kan plantaardig te eten. In de sectie¬†Lazy Vegan¬†ga je super makkelijke plantAARDIGE¬†recepten¬†terugvinden die zelfs IK kan klaarmaken en dat wil wat zeggen ūüėČ Je vindt er ook¬†Accidentally Vegan¬†producten in terug, dat zijn lekkere dingen die ik in de winkel vind die niet het Vegan label hebben maar het wel zijn, zoals het bladerdeeg bvb uit¬†Appelbakjes Flappen.

In Lazy Thinking verzamel ik alle ideetjes, schrijfsels, persoonlijke fragmenten etc.

En jij? Wie ben je? Wat drijft je?

Nice to meet you!
‚Äč
X Lazy Bird