About

Hey Hallo!

Leuk dat je me beter wil leren kennen 🙂

Barbara is de naam, aka Lazy Bird, aangenaam!  Ik woon samen met man, kat en kinderen in België, maar ben daar meer niet dan wel. Mijn MBTI type is INFJ (zie dit artikel), wat wil zeggen dat ik een vermomde introvert ben (ik doe alsof ik een extravert ben). Ik hou van lieveheersbeestjes en kan echt wel lui zijn (vandaar mijn bijnaam), maar toch ben ik erin geslaagd is een succesvolle zaak op te bouwen. Hoera voor mezelf!

Mijn ideale dag verloopt op Flip Flops, zoveel ik kan probeer ik daar te zijn waar de zon schijnt, met de oceaan in mijn buurt. Ik neem je graag met me mee in Lazy Travelling, hopelijk kan je wat met de reistips die ik voor je neerpen.

De ‘Why’ van Design Your Life (onze zaak, samen met mijn man) is ‘Making the World Healthier and Happier’, dit doen we door jou te coachen naar een gezondere levensstijl met behulp van de juiste voeding, beweging en supplementen.

In de sectie Lazy Vegan ga je super makkelijke plantAARDIGE recepten terugvinden die zelfs IK kan klaarmaken en dat wil wat zeggen 😉 Je vindt er ook Accidentally Vegan producten in terug, dat zijn lekkere dingen die ik in de winkel vind die niet het Vegan label hebben maar het wel zijn, zoals het bladerdeeg bvb uit Appelbakjes Flappen.

Een van de dingen die de introverte Lazy Bird het liefst doet is lezen, verwacht je dus aan een flinke dosis recensies in Lazy Reading en in dezelfde lijn kom je in Lazy TV mijn Netflix toppers tegen.

Tenslotte stel ik je nog graag voor aan Lazy Cat, de liefste Britse Korthaar ter wereld.

Nice to meet you!

X Lazy Bird

ps: in 10 Nutteloze weetjes over Lazy Bird kom je wat meer persoonlijke details te weten 😉