About – Lazy Bird

[:nl]

About

Welkom op mijn blog!
Wie ben ik? Barbara De Smedt, aangenaam. Ik woon in Portugal aan de Zilverkust waar ik elke dag kan genieten van de prachtige Atlantische oceaan.

Schrijven is mijn passie, vrijheid mijn allergrootste rijkdom, humor mijn munteenheid (vooral als ik met mezelf kan lachen zoals hier).

Voor we met z’n allen in Coronaland terechtkwamen reisde ik veel. Ik neem je graag met me mee in Lazy Travelling, hopelijk kan je wat met de tips die ik hier voor je neerpende als we ooit weer de grens over mogen. Mijn grootste reis was onze roadtrip langs de Westkust van Europa, daarover vind je hier heel wat artikelen. Ondertussen woon ik met man, dochter, hond en kat in Portugal en kan je hier alles lezen over onze emigratie.

In 2020 schreef ik de thriller ‘Alleen‘ (uitgeverij Hamley Books) en in juni 2021 verscheen ‘Roadtrip naar Nergens‘. Verkrijgbaar bij de betere boekhandel 😉 Ik schrijf ook als co-auteur mee aan de feelgood romans van J.B. Ocean

Zo veel ik kan probeer ik veggie te eten. Voor ik naar Portugal verhuisde leefden we 100% vegan, maar dat is nu niet meer zo. In de sectie Lazy Vegan ga je super makkelijke plantAARDIGE recepten terugvinden die zelfs ik kan klaarmaken en dat wil wat zeggen 😉 Je vindt er ook Accidentally Vegan producten in terug, dat zijn lekkere dingen die ik in de winkel vind die niet het Vegan label hebben maar het wel zijn, zoals het bladerdeeg bvb uit Appelbakjes Flappen.

In Lazy Thinking verzamel ik alle ideetjes, schrijfsels, persoonlijke fragmenten etc.

Nice to meet you!

X