Ik werd door LaGreenVie getagd voor de snack tag. Aangezien ik sinds enkele maanden een Lazy Vegan ben, wilde ik wel eens kijken of ik overal op zou kunnen antwoorden en wie weet: of ik iemand van jullie zou kunnen inspireren om minder dierlijke producten te eten!Hier zijn de vragen en mijn antwoorden:

Wat is je favoriete fastfood restaurant?

O jee, daar gaan we dus al de dieperik in… Ik ben niet zo’n fan meer van fastfood restaurants, vroeger wel. Toen kon je me altijd een plezier doen met een King Fish van Quick. Maar er is goed nieuws! McDonalds heeft in december namelijk zijn allereerste VEGAN burger gelanceerd!

22220782-1117239611740680-3293238802104975360-n_orig.jpg

Hampurilaislimuwatte??? Inderdaad, voorlopig kan je hem helaas enkel in Finland vinden, maar toch…

Zoete of zoute popcorn?

Ik vind zoute popcorn zoiets als zoute pudding: not done. Zoet dus.

Wat is je favoriete ijsje?

Momenteel eet ik vooral sorbets (mmm frambozen!) omdat daar geen dierlijke producten in zitten, maar als ik eerlijk ben mis ik mijn Ben&Jerry’s echt wel!! Gelukkig is er daar ook goed nieuws, want er bestaat Vegan Ben&Jerry’s!! Eerlijk is eerlijk: ik heb ze nog niet geproefd, maar in de loop van dit jaar zouden de smaken ook naar België komen, hier meer info.
Ik kijk vooral uit naar deze Vegan versie (kwijl…):

chocolate-fudge-brownie-non-dairy-landing-open_orig.png

Beschrijf de allerlekkerste taart die je ooit gehad hebt?

De allerlekkerste appel-kaneel taart maak je gewoon zelf!!!
​Suuuuuper makkelijk en iedereen lust hem: hier vind je het recept. 

Thuisbezorgd.nl of zelf iets te snacken maken?

In België bestaat Thuisbezorgd.nl niet, maar wel bijvoorbeeld Deliveroo enzo. Het gebeurt wel eens dat we iets bestellen, maar dan is dat meestal iets wat ik zelf niet maak, zoals sushi.

READ  Vanaf nu maak jij je pannenkoeken zo!

Ga je voor een kaasplankje of een schaaltje M&M’s?

Duhuh! M&M’s natuurlijk!

Wat is je favoriete tussendoortje?

Oh jee, dat kan vanalles zijn… Een potje soja yoghurt, een stukje fruit, nootjes,… Maar ook Accidentally Vegan lekkers zoals de koekjes van Succes du Jour.

Warme of koude appeltaart?

Warm! Met een bolletje soja vanille ijs!

1lsoja_orig.jpg

 

Wat bestel je het liefst op een terrasje?

Een glas koele witte wijn, een Mojito, een Gin-Tonic.

Welke snack ligt er naast je patat?

Mini-loempia’s (met groentjes uiteraard)

Wat is je favoriete chipssmaak?

Zoute chips

Nu is het mijn beurt en ik tag Writings by Amelie en ByVosje.

​Wil jij deze tag ook overnemen? Deze tag is bedacht door Merel van Lotuswritings, dus plaats dan ook even een linkje naar haar site. Een vermelding dat je de tag bij Lazy Bird tegenkwam is natuurlijk ook altijd fijn.

Wat is jouw favoriete snack?

​X Lazy Bird

BewarenBewaren

33 gedachtes over “De Snack Tag

 1. Leuke Tag! Ik wist helemaal niet dat McDonalds nu ook een began burger had, Good to know!

 2. mijn favo snack..uhm ik ben enorm van zout en daarna zoet. dus ik zou zeggen, chips en daarna een chocolade koekje.

 3. Haha die m&m vraag vind ik ook geen keuze…
  Finland staat weer eens voor, op onderwijs ook hè.

 4. Wat een leuke tag! Mijn favoriete snack? Ik ben meer van zout..en ga voor zoute popcorn. (erg he haha) Ik kocht vroeger altijd van die magnetron zakjes en vrat die in een keer leeg…en daar had ik verder niemand voor nodig haha

 5. Hé, wat leuk dat McDonalds een vegan burger heeft nu. Dat ga ik snel aan mijn oudste dochter die veganist is vertellen.

 6. Ik moest wel hard lachen. De meeste dingen die jij niet lekker vindt, vind ik heerlijk en andersom. Zo ben ik dol op zoute popcorn en moet ik niets van de zoete variant.

 7. Mijn favoriete ijsje is een raket. Ook omdat ik het idee heb dat daar niet veel calorieën in zitten.

 8. o het water loopt mij in de mond. Favoriet is toch wel een lekker kaasje, B&J of Tony’s!

 9. Ik weet niet zo goed waarom, maar ik vind het heerlijk om over anderen hun favoriete snacks te lezen! Leuke tag, haha!

Geef een reactie