Ik heb een vraag voor jullie, mijn mede-bloggers. Op 1 januari ben ik met deze blog gestart en ik heb al een steile leercurve doorlopen moet ik zeggen šŸ˜‰

Zo heb ik dankzij jullie blogposts het belang van Instagram en Pinterest ontdekt en ik ging helemaal los in het pinnen en taggen! Daardoor zat ik bijna 24/24 aan mijn Mac geplakt (not good), dus ging ik op zoek naar een oplossing om mijn pins in te plannen. Even kijken op jullie blogs en… tadaaaa! Ik vond het super makkelijke programma TailwindĀ waarmee ik momenteel nog steeds gratis alles inplan, zoooo handig en tijdsbesparend!

Ook zat ik te knoeien met mijn Weebly account, maar weeral door goed te kijken naar jullie, ben ik naar WordPress geswitcht.

Voor mijn foto’s vond ik PixabayĀ en voor het bewerken en ontwerpen van pins Canva.

Allemaal gratis!!!

Maar nu zoek ik dus een planner om mijn blogposts goed in te plannen. Er is ZOveel op de markt dat ik door de bomen het bos even niet meer zie.

Welke planner gebruik je

Dus…

Gebruik jij een digitale planner of werk je op papier? En welke planner gebruik jij en waarom?

Als je hierover een blog hebt geschreven, link die dan in de reacties hieronder aub.

Dankjewel!

X Lazy Bird

 

BewarenBewaren

READ  Een prinses in Los Angeles

Geef een reactie