O jee het regent! Ja dat kan je dus overkomen he, dat je man en kind in een camper laadt en richting Portugal vertrekt om dan lijdzaam te moeten toezien hoe alle Belgen zwelgen in een hittegolf terwijl jij onder een regengordijn gevangen zit met je gezin op 8m2 motorhome.

Gelukkig zijn wij alledrie van het soort dat zich nogal makkelijk kan bezighouden. Little miss Lazy Bird speelt zich een ongeluk met haar Playmobil, Mr Lazy Bird ontwerpt de nieuwe poster voor de Improfeten┬áen ikzelf… ik blog ­čÖé

We mogen verder niet klagen want de afgelopen dagen was het mooi weer en hebben we van strand, zee en zon kunnen genieten.

Normaal gezien vertrekken we altijd wanneer het slecht weer is, maar helaas moeten we hier nog even wachten op een levering die gisteren had moeten arriveren. Tot maandag zijn we dus nog zeker in Peniche en daarna trekken we verder richting zuiden. Ondertussen ben ik dit boek aan het lezen:

 

Als dat uit is ga ik ons eigen manuscript nog eens nalezen en hopelijk durven co-auteur J en ik het dan aan de proeflezers over te dragen. Hm.

We’ll see.

Wat zou jij doen als je vastzat in een camper?

X Barbara

READ  Book: All the Light we cannot See - Als je het Licht niet kunt Zien

4 gedachtes over “Regen, regen, regen

    1. Haha, mijn dochter is er bij he ­čśë Het goede nieuws is dat het hier altijd heel hevig regent maar dan ook weer stopt. Niet zoals bij ons, waar het weken aan een stuk kan miezeren…

Geef een reactie