Hier zit ik dan, bij het geluid van de krekels en met een kopje Yogi thee naast me. De zon is net onder gegaan hier in Nazaré en we staan met onze camper op de eerste rij met zicht op de oceaan.Gisteren werden we door onze vriend Rogério van de luchthaven gehaald en bewonderden we zijn nieuwe Wellness Club in Lissabon. Daarna gingen we onze camper ophalen, die stond daar nog exact zoals we hem een paar weken geleden achterlieten.

Michael brak en passant de kraan af van de waterbevoorrading aldaar en veroorzaakte even een waterval, maar dat was snel opgelost. De natte broek nam hij er bij.

We besloten om toch eerst even naar ons geliefde Peniche te rijden, bekend terrein weet je wel, daar waren de surfers weer talrijk aanwezig.

Vandaag startte de dag grijs, dus gingen we op uitstap naar Nazaré, bekend van de gigantische golven.

Hier zie je hoe we bijna verzwolgen werden.

Nadien doken we het mooie stadje in en gingen we een hapje eten met zicht op zee. Onderweg kwamen we een Belg tegen die een schattig wafelkraampje uitbaat, dus na het eten gingen we daar een dessertje nuttigen. Moest je ooit in de buurt zijn: wafflecrepesbelgium is the place to be!

En nu is mijn theetje bijna op en Amélie is alvast aan haar wiskunde werk van morgen begonnen. Ik kruip onder de wol, want morgen wordt het hier weer mooi weer en daar gaan we van genieten.

X Barbara

READ  Another lovely day at Ile de Ré

5 gedachtes over “Roadtrip: first night

Geef een reactie