lidl vegan broodbeleg

Hallo! Even een kleine post tussendoor over mijn laatste nieuwe ontdekking šŸ™‚

Zoals je weet ben ik een Lazy Vegan (vind alle posts hierover door hier te klikken)

Ik was al jaren vegetariĆ«r en nu dus sinds enkele maanden vegan, en het is eerlijk gezegd lang geleden dat ik (behalve hummus) nog iets super lekkers op mijn boterham kreeg. Mijn lijdensweg is nu voorbij dankzij… Lidl!!

Vegan spread

De spread bestaat in de smaken Mexican Style (tikje spicy, zeer lekker), Smoked Tofu (de max!), Tartare (OMG!) en Onion (ca va). Tenminste, die heb ik gevonden, er zijn er misschien meer. Je kan hem gewoon op je brood smeren, maar be creative en maak er lekkere wraps mee of toastjes voor een apĆ©ro, mmmmm….

Daarvoor hoef je trouwens niet vegan te zijn he šŸ˜‰

Pizza

Blijkbaar is Lidl een charme-offensief gestart bij veganisten, want afgelopen week lanceerden ze ook hun vegan pizza’s Ć  la Dr. Oetker. As we speak staat er zo eentje in de oven hier, eindelijk!!! Voor vegans is dat een ongelofelijk cadeau.

129140_1

Ik moet wel toegeven dat ik vorige week 3 keer naar de Lidl in onze buurt ben gegaan voor ik ze te pakken kreeg, ze zijn namelijk heel populair…

En ik loop nu het gevaar om elke dag pizza te eten, Lazy als ik ben šŸ˜‰

Oh, waarom ik vegan eet?

Dat leg ik binnenkort nog wel eens uit.

Fijn dat je even langs kwam, tot gauw!

 

X Lazy Bird

BewarenBewaren

READ  Spagetti Veganese

Geef een reactie