Regen, regen, regen

[:nl]O jee het regent! Ja dat kan je dus overkomen he, dat je man en kind in een camper laadt en richting Portugal vertrekt om dan lijdzaam te moeten toezien hoe alle Belgen zwelgen in een hittegolf terwijl jij onder een regengordijn gevangen zit met je gezin op 8m2 motorhome.

Gelukkig zijn wij alledrie van het soort dat zich nogal makkelijk kan bezighouden. Little miss Lazy Bird speelt zich een ongeluk met haar Playmobil, Mr Lazy Bird ontwerpt de nieuwe poster voor de Improfeten en ikzelf… ik blog 🙂

We mogen verder niet klagen want de afgelopen dagen was het mooi weer en hebben we van strand, zee en zon kunnen genieten.

Normaal gezien vertrekken we altijd wanneer het slecht weer is, maar helaas moeten we hier nog even wachten op een levering die gisteren had moeten arriveren. Tot maandag zijn we dus nog zeker in Peniche en daarna trekken we verder richting zuiden. Ondertussen ben ik dit boek aan het lezen:

[bol_product_links block_id=”bol_5adb0dafd8390_selected-products” products=”9200000052195170″ name=”The Secret Wife” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Als dat uit is ga ik ons eigen manuscript nog eens nalezen en hopelijk durven co-auteur J en ik het dan aan de proeflezers over te dragen. Hm.

We’ll see.

Wat zou jij doen als je vastzat in een camper?

X Barbara[:en]Oh dear, it’s raining! Yes, it can happen to you too! That you loaded your husband and child in a camper and headed to Portugal and then you have to watch how all Belgians revel in a heat wave while you are trapped under a rain curtain with your family in a motorhome.

Fortunately, we are all three the kind of people that can entertain themselves fairly easy. Little miss Lazy Bird is playing like mad with her Playmobil, Mr Lazy Bird designs the new poster for ‘de Imrprofeten’ and myself … I blog 🙂

We can not complain for the rest because the last days the weather was nice and we enjoyed the beach, sea and sun.

Normally we always leave when the weather is bad, but unfortunately we have to wait here for a delivery that should have arrived yesterday. We’ll stay in Peniche until Monday for sure and then we continue to the south. In the meantime I am reading this book:

[bol_product_links block_id=”bol_5adb0dafd8390_selected-products” products=”9200000052195170″ name=”The Secret Wife” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

When that is finished, I will read our own manuscript again and hopefully co-author J and I dare to pass it on to the proofreaders afterwards. Hm.

We’ll see.

What would you do when you were stuck like us?

X Barbara[:]

4 gedachten over “Regen, regen, regen

    1. Haha, mijn dochter is er bij he 😉 Het goede nieuws is dat het hier altijd heel hevig regent maar dan ook weer stopt. Niet zoals bij ons, waar het weken aan een stuk kan miezeren…

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s